Alle woningmarktinfo Zevenaar in gemeente Zevenaar

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Zevenaar

Een eerste blik op Zevenaar

Zevenaar is een plaats in de gemeente Zevenaar. Deze plaats telt volgens het CBS 43.380 inwoners. Momenteel staan er 60 woningen te koop en zijn er recent 293 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Zevenaar. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 316.819 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 60
Woningen recent verkocht 293
Gemiddelde vraagprijs € 316.819
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Zevenaar

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Zevenaar is 35 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Zevenaar moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Zevenaar.

Woningen recent verkocht in Zevenaar

Er zijn recent 293 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zevenaar. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Zevenaar.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Zevenaar. Een eengezinswoning in Zevenaar komt het meest (73%) voor. Daarna komt een galerijflat met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Zevenaar

In Zevenaar wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Zevenaar

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Zevenaar (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Zevenaar
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Zevenaar

Wil je een huis kopen in Zevenaar? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Zevenaar . Er staan momenteel 60 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Zevenaar alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Zevenaar.

Zoek je huurwoning in Zevenaar? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Zevenaar.

Huizenprijzen in Zevenaar

Starterswoningen in Zevenaar zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Zevenaar zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Zevenaar zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Zevenaar? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Zevenaar

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Zevenaar is 2.228 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.154 euro).

Leeftijden Zevenaar

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Zevenaar vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Zevenaar

Zevenaar bestaat uit 12 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen