Alle woningmarktinfo Lathum in gemeente Zevenaar

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Lathum

Een eerste blik op Lathum

Lathum is een plaats in de gemeente Zevenaar. Deze plaats telt volgens het CBS 43.380 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lathum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 562.957 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 562.957
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Lathum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lathum is 56 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lathum kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Lathum

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lathum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lathum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lathum. Een eengezinswoning in Lathum komt het meest (85%) voor. Daarna komt een villa met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lathum

In Lathum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Lathum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Lathum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Lathum
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Lathum

Wil je een huis kopen in Lathum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lathum . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Lathum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lathum.

Zoek je huurwoning in Lathum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Lathum.

Huizenprijzen in Lathum

Starterswoningen in Lathum zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Lathum zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lathum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Lathum? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Lathum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lathum is 3.590 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.263 euro).

Leeftijden Lathum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lathum vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Lathum

Lathum bestaat uit 12 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen