logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Lathum

Begrijp de huizenprijzen in Lathum met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Lathum

Lathum is een plaats in de gemeente Zevenaar. Deze plaats telt volgens het CBS 45.042 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lathum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 580.697 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 580.697
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Lathum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lathum is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lathum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Lathum.

Woningen recent verkocht in Lathum

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lathum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lathum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lathum. Een eengezinswoning in Lathum komt het meest (83%) voor. Daarna komt een villa met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lathum

In Lathum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Lathum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Lathum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Lathum

Starterswoningen in Lathum zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Lathum zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lathum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Lathum? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Lathum

Wil je een huis kopen in Lathum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lathum . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Lathum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lathum.

Bekijk alle koopwoningen in Lathum. Zoek je huurwoning in Lathum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Lathum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lathum is 4.701 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.994 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Lathum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lathum vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Lathum

Lathum bestaat uit 12 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.