De Huizenmarkt in Lathum (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Lathum

Woningmarkt Lathum

Lathum is een plaats in de gemeente Zevenaar. Deze plaats telt volgens het CBS 43.380 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lathum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 582.697 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 582.697
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Lathum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lathum is 48 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lathum kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Lathum

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lathum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lathum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lathum. Een eengezinswoning in Lathum komt het meest (84%) voor. Daarna komt een villa met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lathum

In Lathum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Lathum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Lathum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Lathum
Binnenring: Nederland

Lathum waar ligt dat?

Woningen te koop Lathum

Wil je een huis kopen in Lathum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lathum . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Lathum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lathum.

Bekijk hier alle koopwoningen in Lathum. Zoek je huurwoning in Lathum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Lathum

Starterswoningen in Lathum zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Lathum zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lathum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Lathum? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Lathum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lathum is 4.156 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.590 euro).

Leeftijden Lathum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lathum vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Lathum

Lathum bestaat uit 12 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.