Huizenprijzen en de huizenmarkt in Pannerden

Begrijp de huizenprijzen in Pannerden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Pannerden

Pannerden is een plaats in de gemeente Zevenaar. Deze plaats telt volgens het CBS 43.380 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Pannerden. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 365.582 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 365.582
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Pannerden

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Pannerden is 35 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Pannerden kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Pannerden

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Pannerden. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Pannerden.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Pannerden. Een eengezinswoning in Pannerden komt het meest (82%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Pannerden

In Pannerden wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Pannerden

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Pannerden (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Pannerden

Starterswoningen in Pannerden zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Pannerden zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Pannerden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Pannerden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Pannerden

Wil je een huis kopen in Pannerden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Pannerden . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Pannerden alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Pannerden.

Bekijk alle koopwoningen in Pannerden. Zoek je huurwoning in Pannerden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Pannerden

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Pannerden is 3.079 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.702 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Pannerden

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Pannerden vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Pannerden

Pannerden bestaat uit 12 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.