De Huizenmarkt in Angerlo (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Angerlo

Woningmarkt Angerlo

Angerlo is een plaats in de gemeente Zevenaar. Deze plaats telt volgens het CBS 43.380 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Angerlo. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 684.678 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 15
Gemiddelde vraagprijs € 684.678
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Angerlo

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Angerlo is 46 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Angerlo kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Angerlo

Er zijn recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Angerlo. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Angerlo.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Angerlo. Een eengezinswoning in Angerlo komt het meest (73%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 19% het meest voor.

Gezinssamenstelling Angerlo

In Angerlo wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Angerlo

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Angerlo (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Angerlo
Binnenring: Nederland

Angerlo waar ligt dat?

Woningen te koop Angerlo

Wil je een huis kopen in Angerlo? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Angerlo . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Angerlo alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Angerlo.

Bekijk hier alle koopwoningen in Angerlo. Zoek je huurwoning in Angerlo? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Angerlo

Starterswoningen in Angerlo zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Angerlo zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Angerlo zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Angerlo? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Angerlo

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Angerlo is 3.356 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.058 euro).

Leeftijden Angerlo

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Angerlo vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Angerlo

Angerlo bestaat uit 12 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.