De Huizenmarkt in Lobith (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Lobith

Woningmarkt Lobith

Lobith is een plaats in de gemeente Zevenaar. Deze plaats telt volgens het CBS 43.380 inwoners. Momenteel staan er 11 woningen te koop en zijn er recent 25 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lobith. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 328.764 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 11
Woningen recent verkocht 25
Gemiddelde vraagprijs € 328.764
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Lobith

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lobith is 42 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lobith kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Lobith

Er zijn recent 25 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lobith. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lobith.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lobith. Een eengezinswoning in Lobith komt het meest (81%) voor. Daarna komt een penthouse met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lobith

In Lobith wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Lobith

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Lobith (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Lobith
Binnenring: Nederland

Lobith waar ligt dat?

Woningen te koop Lobith

Wil je een huis kopen in Lobith? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lobith . Er staan momenteel 11 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Lobith alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lobith.

Bekijk hier alle koopwoningen in Lobith. Zoek je huurwoning in Lobith? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Lobith

Starterswoningen in Lobith zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Lobith zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lobith zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Lobith? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Lobith

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lobith is 2.273 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (2.269 euro).

Leeftijden Lobith

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lobith vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Lobith

Lobith bestaat uit 12 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.