De Huizenmarkt in Aerdt (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Aerdt

Woningmarkt Aerdt

Aerdt is een plaats in de gemeente Zevenaar. Deze plaats telt volgens het CBS 43.380 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Aerdt. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 542.808 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 542.808
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Aerdt

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Aerdt is 50 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Aerdt kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Aerdt

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Aerdt. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Aerdt.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Aerdt. Een eengezinswoning in Aerdt komt het meest (67%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 19% het meest voor.

Gezinssamenstelling Aerdt

In Aerdt wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Aerdt

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Aerdt (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Aerdt
Binnenring: Nederland

Aerdt waar ligt dat?

Woningen te koop Aerdt

Wil je een huis kopen in Aerdt? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Aerdt . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Aerdt alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Aerdt.

Bekijk hier alle koopwoningen in Aerdt. Zoek je huurwoning in Aerdt? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Aerdt

Starterswoningen in Aerdt zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Aerdt zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Aerdt zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Aerdt? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Aerdt

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Aerdt is 3.756 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.390 euro).

Leeftijden Aerdt

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Aerdt vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Aerdt

Aerdt bestaat uit 12 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.