Huizenprijzen en de huizenmarkt in Giesbeek

Begrijp de huizenprijzen in Giesbeek met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Giesbeek

Giesbeek is een plaats in de gemeente Zevenaar. Deze plaats telt volgens het CBS 43.380 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Giesbeek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 486.897 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 12
Gemiddelde vraagprijs € 486.897
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Giesbeek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Giesbeek is 40 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Giesbeek kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Giesbeek

Er zijn recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Giesbeek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Giesbeek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Giesbeek. Een eengezinswoning in Giesbeek komt het meest (80%) voor. Daarna komt een villa met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Giesbeek

In Giesbeek wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Giesbeek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Giesbeek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Giesbeek

Starterswoningen in Giesbeek zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Giesbeek zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Giesbeek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Giesbeek? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Giesbeek

Wil je een huis kopen in Giesbeek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Giesbeek . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Giesbeek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Giesbeek.

Bekijk alle koopwoningen in Giesbeek. Zoek je huurwoning in Giesbeek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Giesbeek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Giesbeek is 2.845 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.986 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Giesbeek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Giesbeek vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Giesbeek

Giesbeek bestaat uit 12 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.