De Huizenmarkt in Babberich (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Babberich

Woningmarkt Babberich

Babberich is een plaats in de gemeente Zevenaar. Deze plaats telt volgens het CBS 43.380 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Babberich. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 415.156 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 415.156
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Babberich

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Babberich is 56 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Babberich kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Babberich

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Babberich. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Babberich.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Babberich. Een eengezinswoning in Babberich komt het meest (83%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Babberich

In Babberich wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Babberich

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Babberich (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Babberich
Binnenring: Nederland

Babberich waar ligt dat?

Woningen te koop Babberich

Wil je een huis kopen in Babberich? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Babberich . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Babberich alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Babberich.

Bekijk hier alle koopwoningen in Babberich. Zoek je huurwoning in Babberich? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Babberich

Starterswoningen in Babberich zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Babberich zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Babberich zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Babberich? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Babberich

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Babberich is 3.166 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.997 euro).

Leeftijden Babberich

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Babberich vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Babberich

Babberich bestaat uit 12 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.