De Huizenmarkt in Tolkamer (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Tolkamer

Woningmarkt Tolkamer

Tolkamer is een plaats in de gemeente Zevenaar. Deze plaats telt volgens het CBS 43.380 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Tolkamer. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 317.793 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 16
Gemiddelde vraagprijs € 317.793
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Tolkamer

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Tolkamer is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Tolkamer moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Tolkamer.

Woningen recent verkocht in Tolkamer

Er zijn recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Tolkamer. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Tolkamer.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Tolkamer. Een eengezinswoning in Tolkamer komt het meest (74%) voor. Daarna komt een galerijflat met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Tolkamer

In Tolkamer wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Tolkamer

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Tolkamer (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Tolkamer
Binnenring: Nederland

Tolkamer waar ligt dat?

Woningen te koop Tolkamer

Wil je een huis kopen in Tolkamer? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Tolkamer . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Tolkamer alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Tolkamer.

Bekijk hier alle koopwoningen in Tolkamer. Zoek je huurwoning in Tolkamer? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Tolkamer

Starterswoningen in Tolkamer zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Tolkamer zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Tolkamer zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Tolkamer? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Tolkamer

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Tolkamer is 2.489 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.195 euro).

Leeftijden Tolkamer

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Tolkamer vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Tolkamer

Tolkamer bestaat uit 12 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.