Tolkamer in de gemeente Zevenaar

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Tolkamer

Een eerste blik op Tolkamer

Tolkamer is een plaats in de gemeente Zevenaar. Deze plaats telt volgens het CBS 43.380 inwoners. Momenteel staan er 11 woningen te koop en zijn er recent 18 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Tolkamer. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 307.116 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 11
Woningen recent verkocht 18
Gemiddelde vraagprijs € 307.116
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Tolkamer

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Tolkamer is 62 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Tolkamer kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Tolkamer

Er zijn recent 18 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Tolkamer. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Tolkamer.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Tolkamer. Een eengezinswoning in Tolkamer komt het meest (71%) voor. Daarna komt een galerijflat met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Tolkamer

In Tolkamer wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Tolkamer

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Tolkamer (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Tolkamer
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Tolkamer

Wil je een huis kopen in Tolkamer? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Tolkamer. Er staan momenteel 11 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Tolkamer alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Tolkamer.

Huizenprijzen in Tolkamer

Starterswoningen in Tolkamer zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Tolkamer zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Tolkamer zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Tolkamer? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Tolkamer

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Tolkamer is 1.971 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.736 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Tolkamer is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Tolkamer

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Tolkamer vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Tolkamer

Tolkamer bestaat uit 12 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen