logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Terwijde-West in Utrecht

Begrijp de huizenprijzen in Terwijde-West Utrecht met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Terwijde-West Utrecht

Terwijde-West is een buurt in de wijk Leidsche Rijn en plaats Utrecht binnen de gemeente Utrecht. Deze buurt telt volgens het CBS 47.100 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Terwijde-West. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 601.212 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 11
Gemiddelde vraagprijs € 601.212
Percentage gezinnen met kinderen 44%

Verkoopduur woningen in Terwijde-West

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Terwijde-West is 14 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Terwijde-West moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Terwijde-West.

Woningen recent verkocht in Terwijde-West

Er zijn recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Terwijde-West. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Terwijde-West.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Terwijde-West. Een eengezinswoning in Terwijde-West komt het meest (55%) voor. Daarna komt een beneden + bovenwoning met 16% het meest voor.

Gezinssamenstelling Terwijde-West

In Terwijde-West wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Terwijde-West

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Terwijde-West (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Terwijde-West

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Terwijde-West vergeleken met de Utrecht en Nederland.

Huizenprijzen in Terwijde-West Utrecht

Starterswoningen in Terwijde-West Utrecht zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Terwijde-West Utrecht zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Terwijde-West Utrecht zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Terwijde-West Utrecht? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Terwijde-West Utrecht

Wil je een huis kopen in Terwijde-West Utrecht? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Terwijde-West Utrecht . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Terwijde-West alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Terwijde-West.

Bekijk alle koopwoningen in Terwijde-West Utrecht. Zoek je huurwoning in Terwijde-West Utrecht? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Terwijde-West

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Terwijde-West is 4.542 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (4.460 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Terwijde-West

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Terwijde-West vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Terwijde-West

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Terwijde-West. De buurt zelf valt binnen de wijk Leidsche Rijn in de gemeente Utrecht.

Bedrijventerrein De Wetering Terwijde-West Terwijde-Oost Het Zand-West Het Zand-Oost Leidsche Rijn-Centrum Grauwaart Hoge Weide Leeuwesteyn Parkwijk-Noord Parkwijk-Zuid Langerak Rijnvliet Bedrijvengebied Strijkviertel Bedrijvengebied Papendorp

Alle straten van Terwijde-West

Terwijde-West bestaat uit 50 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.