logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Bedrijventerrein De Wetering in Utrecht

Begrijp de huizenprijzen in Bedrijventerrein De Wetering Utrecht met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningen recent verkocht in Bedrijventerrein De Wetering

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bedrijventerrein De Wetering. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bedrijventerrein De Wetering.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Bedrijventerrein De Wetering. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Bedrijventerrein De Wetering

In Bedrijventerrein De Wetering wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bedrijventerrein De Wetering

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bedrijventerrein De Wetering (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Bedrijventerrein De Wetering

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Bedrijventerrein De Wetering vergeleken met de Utrecht en Nederland.

Huizenprijzen in Bedrijventerrein De Wetering Utrecht

Starterswoningen in Bedrijventerrein De Wetering Utrecht zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Bedrijventerrein De Wetering Utrecht zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bedrijventerrein De Wetering Utrecht zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Bedrijventerrein De Wetering Utrecht? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Bedrijventerrein De Wetering Utrecht

Wil je een huis kopen in Bedrijventerrein De Wetering Utrecht? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bedrijventerrein De Wetering Utrecht . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bedrijventerrein De Wetering alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bedrijventerrein De Wetering.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Bedrijventerrein De Wetering Utrecht.

Bekijk alle koopwoningen in Bedrijventerrein De Wetering Utrecht. Zoek je huurwoning in Bedrijventerrein De Wetering Utrecht? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Leeftijden Bedrijventerrein De Wetering

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bedrijventerrein De Wetering vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Bedrijventerrein De Wetering

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Bedrijventerrein De Wetering. De buurt zelf valt binnen de wijk Leidsche Rijn in de gemeente Utrecht.

Bedrijventerrein De Wetering Terwijde-West Terwijde-Oost Het Zand-West Het Zand-Oost Leidsche Rijn-Centrum Grauwaart Hoge Weide Leeuwesteyn Parkwijk-Noord Parkwijk-Zuid Langerak Rijnvliet Bedrijvengebied Strijkviertel Bedrijvengebied Papendorp

Alle straten van Bedrijventerrein De Wetering

Bedrijventerrein De Wetering bestaat uit 8 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.