logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Langerak in De Meern

Begrijp de huizenprijzen in Langerak Utrecht met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Langerak Utrecht

Langerak is een buurt in de wijk Leidsche Rijn en plaats De Meern binnen de gemeente Utrecht. Deze buurt telt volgens het CBS 47.100 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Langerak. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 530.725 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 15
Gemiddelde vraagprijs € 530.725
Percentage gezinnen met kinderen 44%

Verkoopduur woningen in Langerak

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Langerak is 14 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Langerak moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Langerak.

Woningen recent verkocht in Langerak

Er zijn recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Langerak. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Langerak.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Langerak. Een eengezinswoning in Langerak komt het meest (45%) voor. Daarna komt een portiekflat met 35% het meest voor.

Gezinssamenstelling Langerak

In Langerak wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Langerak

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Langerak (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Langerak

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Langerak vergeleken met de Utrecht en Nederland.

Huizenprijzen in Langerak Utrecht

Starterswoningen in Langerak Utrecht zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Langerak Utrecht zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Langerak Utrecht zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Langerak Utrecht? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Langerak Utrecht

Wil je een huis kopen in Langerak Utrecht? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Langerak Utrecht . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Langerak alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Langerak.

Bekijk alle koopwoningen in Langerak Utrecht. Zoek je huurwoning in Langerak Utrecht? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Langerak

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Langerak is 4.430 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (4.349 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Langerak

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Langerak vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Langerak

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Langerak. De buurt zelf valt binnen de wijk Leidsche Rijn in de gemeente Utrecht.

Bedrijventerrein De Wetering Terwijde-West Terwijde-Oost Het Zand-West Het Zand-Oost Leidsche Rijn-Centrum Grauwaart Hoge Weide Leeuwesteyn Parkwijk-Noord Parkwijk-Zuid Langerak Rijnvliet Bedrijvengebied Strijkviertel Bedrijvengebied Papendorp

Alle straten van Langerak

Langerak bestaat uit 31 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.