logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Tubbergen

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Tubbergen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Tubbergen

Tubbergen is een gemeente in de provincie Overijssel. Deze gemeente telt volgens het CBS 21.408 inwoners. Momenteel staan er 25 woningen te koop en zijn er recent 49 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Tubbergen. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 394.865.

Woningen te koop 25
Woningen recent verkocht 49
Gemiddelde vraagprijs € 493.446
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 394.865
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Tubbergen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Tubbergen is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Tubbergen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Tubbergen.

Woningen recent verkocht in Tubbergen

Er zijn recent 49 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Tubbergen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Tubbergen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Tubbergen. Een eengezinswoning in Tubbergen komt het meest (71%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Tubbergen

In Tubbergen wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Tubbergen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Tubbergen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Tubbergen

Starterswoningen in gemeente Tubbergen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Tubbergen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Tubbergen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Tubbergen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Tubbergen

Wil je een huis kopen in gemeente Tubbergen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Tubbergen . Er staan momenteel 25 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Tubbergen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Tubbergen.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Tubbergen. Zoek je huurwoning in gemeente Tubbergen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Tubbergen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Tubbergen is 3.095 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.109 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Tubbergen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Tubbergen vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Tubbergen

De gemeente Tubbergen telt 13 plaatsen.

Albergen Fleringen Geesteren Haarle Harbrinkhoek Hezingen Langeveen Mander Manderveen Mariaparochie Reutum Tubbergen Vasse

Wijken van Tubbergen

Tubbergen bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.