Gemeente Tubbergen

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Tubbergen

Een eerste blik op Tubbergen

Tubbergen is een gemeente in de provincie Overijssel. Deze gemeente telt volgens het CBS 21.205 inwoners. Momenteel staan er 48 woningen te koop en zijn er recent 99 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Tubbergen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 392.847 euro. Dit is gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 48
Woningen recent verkocht 99
Gemiddelde vraagprijs € 392.847
Percentage gezinnen met kinderen 47%

Verkoopduur woningen in Tubbergen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Tubbergen is 63 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Tubbergen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Tubbergen

Er zijn recent 99 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Tubbergen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Tubbergen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Tubbergen. Een eengezinswoning in Tubbergen komt het meest (64%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Tubbergen

In Tubbergen wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Tubbergen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Tubbergen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Tubbergen
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Tubbergen

Wil je een huis kopen in Tubbergen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Tubbergen . Er staan momenteel 48 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Tubbergen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Tubbergen.

Zoek je huurwoning in Tubbergen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Tubbergen.

Huizenprijzen in Tubbergen

Starterswoningen in Tubbergen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Tubbergen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Tubbergen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Tubbergen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Tubbergen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Tubbergen is 2.180 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.945 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Tubbergen is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Tubbergen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Tubbergen vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Tubbergen

De gemeente Tubbergen telt 13 plaatsen.

Albergen Fleringen Geesteren Haarle Harbrinkhoek Hezingen Langeveen Mander Manderveen Mariaparochie Reutum Tubbergen Vasse

Alle wijken van Tubbergen

Tubbergen bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen