logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Vasse in Mander

Begrijp de huizenprijzen in Vasse Tubbergen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Vasse Tubbergen

Vasse is een wijk in de plaats Mander binnen de gemeente Tubbergen. Deze wijk telt volgens het CBS 1.590 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vasse. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 444.789 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 444.789
Percentage gezinnen met kinderen 44%

Verkoopduur woningen in Vasse

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Vasse is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Vasse moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Vasse.

Woningen recent verkocht in Vasse

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vasse. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Vasse.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Vasse. Een eengezinswoning in Vasse komt het meest (48%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 24% het meest voor.

Gezinssamenstelling Vasse

In Vasse wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Vasse

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Vasse (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Vasse

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Vasse vergeleken met de Tubbergen en Nederland.

Huizenprijzen in Vasse Tubbergen

Starterswoningen in Vasse Tubbergen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Vasse Tubbergen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Vasse Tubbergen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Vasse Tubbergen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Vasse Tubbergen

Wil je een huis kopen in Vasse Tubbergen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Vasse Tubbergen . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Vasse alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Vasse.

Bekijk alle koopwoningen in Vasse Tubbergen. Zoek je huurwoning in Vasse Tubbergen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Vasse

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Vasse is 3.159 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.087 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Vasse

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Vasse vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Vasse

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Vasse? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Vasse

Vasse kern Verspreide huizen Hezingen Verspreide huizen Vasse Verspreide huizen Mander