De Huizenmarkt in Mander (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Mander

Woningmarkt Mander

Mander is een plaats in de gemeente Tubbergen. Deze plaats telt volgens het CBS 21.205 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Mander. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 386.067 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 386.067
Percentage gezinnen met kinderen 47%

Verkoopduur woningen in Mander

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Mander is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Mander moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Mander.

Woningen recent verkocht in Mander

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Mander. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Mander.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Mander. Een woonboerderij in Mander komt het meest (50%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 40% het meest voor.

Gezinssamenstelling Mander

In Mander wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Mander

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Mander (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Mander
Binnenring: Nederland

Mander waar ligt dat?

Woningen te koop Mander

Wil je een huis kopen in Mander? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Mander . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Mander alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Mander.

Bekijk hier alle koopwoningen in Mander. Zoek je huurwoning in Mander? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Mander

Starterswoningen in Mander zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Mander zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Mander zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Mander? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Mander

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Mander is 3.654 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.825 euro).

Leeftijden Mander

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Mander vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Mander

Mander bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.