logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Albergen in Albergen

Begrijp de huizenprijzen in Albergen Tubbergen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Albergen Tubbergen

Albergen is een wijk in de plaats Albergen binnen de gemeente Tubbergen. Deze wijk telt volgens het CBS 3.595 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Albergen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 590.802 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 590.802
Percentage gezinnen met kinderen 44%

Verkoopduur woningen in Albergen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Albergen is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Albergen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Albergen.

Woningen recent verkocht in Albergen

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Albergen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Albergen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Albergen. Een eengezinswoning in Albergen komt het meest (75%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Albergen

In Albergen wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Albergen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Albergen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Albergen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Albergen vergeleken met de Tubbergen en Nederland.

Huizenprijzen in Albergen Tubbergen

Starterswoningen in Albergen Tubbergen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Albergen Tubbergen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Albergen Tubbergen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Albergen Tubbergen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Albergen Tubbergen

Wil je een huis kopen in Albergen Tubbergen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Albergen Tubbergen . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Albergen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Albergen.

Bekijk alle koopwoningen in Albergen Tubbergen. Zoek je huurwoning in Albergen Tubbergen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Albergen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Albergen is 3.332 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.253 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Albergen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Albergen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Albergen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Albergen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Albergen

Albergen kern Verspreide huizen Albergen