De Huizenmarkt in Manderveen (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Manderveen

Woningmarkt Manderveen

Manderveen is een plaats in de gemeente Tubbergen. Deze plaats telt volgens het CBS 21.205 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Manderveen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 356.835 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 356.835
Percentage gezinnen met kinderen 47%

Verkoopduur woningen in Manderveen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Manderveen is 6 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Manderveen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Manderveen.

Woningen recent verkocht in Manderveen

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Manderveen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Manderveen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Manderveen. Een eengezinswoning in Manderveen komt het meest (61%) voor. Daarna komt een bungalow met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Manderveen

In Manderveen wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Manderveen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Manderveen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Manderveen
Binnenring: Nederland

Manderveen waar ligt dat?

Woningen te koop Manderveen

Wil je een huis kopen in Manderveen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Manderveen . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Manderveen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Manderveen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Manderveen. Zoek je huurwoning in Manderveen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Manderveen

Starterswoningen in Manderveen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Manderveen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Manderveen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Manderveen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Manderveen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Manderveen is 2.946 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.611 euro).

Leeftijden Manderveen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Manderveen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Manderveen

Manderveen bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.