logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Manderveen

Begrijp de huizenprijzen in Manderveen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Manderveen

Manderveen is een plaats in de gemeente Tubbergen. Deze plaats telt volgens het CBS 21.408 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Manderveen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 408.997 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 408.997
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Manderveen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Manderveen is 12 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Manderveen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Manderveen.

Woningen recent verkocht in Manderveen

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Manderveen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Manderveen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Manderveen. Een eengezinswoning in Manderveen komt het meest (55%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 23% het meest voor.

Gezinssamenstelling Manderveen

In Manderveen wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Manderveen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Manderveen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Manderveen

Starterswoningen in Manderveen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Manderveen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Manderveen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Manderveen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Manderveen

Wil je een huis kopen in Manderveen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Manderveen . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Manderveen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Manderveen.

Bekijk alle koopwoningen in Manderveen. Zoek je huurwoning in Manderveen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Manderveen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Manderveen is 3.525 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.941 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Manderveen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Manderveen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Manderveen

Manderveen bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.