De Huizenmarkt in Haarle (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Haarle

Woningmarkt Haarle

Haarle is een plaats in de gemeente Hellendoorn. Deze plaats telt volgens het CBS 35.785 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Haarle. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 439.456 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 439.456
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Haarle

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Haarle is 68 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Haarle kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Haarle

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Haarle. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Haarle.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Haarle. Een eengezinswoning in Haarle komt het meest (61%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 28% het meest voor.

Gezinssamenstelling Haarle

In Haarle wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Haarle

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Haarle (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Haarle
Binnenring: Nederland

Haarle waar ligt dat?

Woningen te koop Haarle

Wil je een huis kopen in Haarle? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Haarle . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Haarle alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Haarle.

Bekijk hier alle koopwoningen in Haarle. Zoek je huurwoning in Haarle? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Haarle

Starterswoningen in Haarle zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Haarle zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Haarle zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Haarle? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Haarle

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Haarle is 3.273 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.473 euro).

Leeftijden Haarle

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Haarle vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Haarle

Haarle bestaat uit 9 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.