logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Haarle

Begrijp de huizenprijzen in Haarle met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Haarle

Haarle is een plaats in de gemeente Hellendoorn. Deze plaats telt volgens het CBS 36.261 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Haarle. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 601.820 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 601.820
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Haarle

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Haarle is 42 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Haarle kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Haarle

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Haarle. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Haarle.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Haarle. Een eengezinswoning in Haarle komt het meest (62%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 27% het meest voor.

Gezinssamenstelling Haarle

In Haarle wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Haarle

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Haarle (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Haarle

Starterswoningen in Haarle zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Haarle zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Haarle zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Haarle? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Haarle

Wil je een huis kopen in Haarle? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Haarle . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Haarle alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Haarle.

Bekijk alle koopwoningen in Haarle. Zoek je huurwoning in Haarle? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Haarle

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Haarle is 3.326 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.080 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Haarle

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Haarle vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Haarle

Haarle bestaat uit 9 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.