Geesteren in de gemeente Tubbergen

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Geesteren

Een eerste blik op Geesteren

Geesteren is een plaats in de gemeente Tubbergen. Deze plaats telt volgens het CBS 21.205 inwoners. Momenteel staan er 10 woningen te koop en zijn er recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Geesteren. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 582.458 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 10
Woningen recent verkocht 12
Gemiddelde vraagprijs € 582.458
Percentage gezinnen met kinderen 47%

Verkoopduur woningen in Geesteren

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Geesteren is 41 dagen. Dit is gelijk of nagenoeg gelijk vergeleken met de rest van Nederland. Een bod doen op huis in Geesteren kan je waarschijnlijk regelijk gelijk doen op vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Geesteren

Er zijn recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Geesteren. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Geesteren.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Geesteren. Een eengezinswoning in Geesteren komt het meest (56%) voor. Daarna komt een maisonnette met 16% het meest voor.

Gezinssamenstelling Geesteren

In Geesteren wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Geesteren

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Geesteren (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Geesteren
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Geesteren

Wil je een huis kopen in Geesteren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Geesteren. Er staan momenteel 10 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Geesteren alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Geesteren.

Huizenprijzen in Geesteren

Starterswoningen in Geesteren zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Geesteren zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Geesteren zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Geesteren? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Geesteren

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Geesteren is 2.532 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.111 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Geesteren is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Geesteren

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Geesteren vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Geesteren

Geesteren bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen