De Huizenmarkt in Geesteren (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Geesteren

Woningmarkt Geesteren

Geesteren is een plaats in de gemeente Tubbergen. Deze plaats telt volgens het CBS 21.205 inwoners. Momenteel staan er 10 woningen te koop en zijn er recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Geesteren. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 580.774 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 10
Woningen recent verkocht 16
Gemiddelde vraagprijs € 580.774
Percentage gezinnen met kinderen 47%

Verkoopduur woningen in Geesteren

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Geesteren is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Geesteren moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Geesteren.

Woningen recent verkocht in Geesteren

Er zijn recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Geesteren. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Geesteren.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Geesteren. Een eengezinswoning in Geesteren komt het meest (60%) voor. Daarna komt een maisonnette met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Geesteren

In Geesteren wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Geesteren

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Geesteren (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Geesteren
Binnenring: Nederland

Geesteren waar ligt dat?

Woningen te koop Geesteren

Wil je een huis kopen in Geesteren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Geesteren . Er staan momenteel 10 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Geesteren alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Geesteren.

Bekijk hier alle koopwoningen in Geesteren. Zoek je huurwoning in Geesteren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Geesteren

Starterswoningen in Geesteren zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Geesteren zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Geesteren zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Geesteren? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Geesteren

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Geesteren is 3.165 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (3.134 euro).

Leeftijden Geesteren

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Geesteren vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Geesteren

Geesteren bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.