logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Geesteren

Begrijp de huizenprijzen in Geesteren met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Geesteren

Geesteren is een plaats in de gemeente Tubbergen. Deze plaats telt volgens het CBS 21.408 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Geesteren. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 519.609 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 16
Gemiddelde vraagprijs € 519.609
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Geesteren

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Geesteren is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Geesteren moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Geesteren.

Woningen recent verkocht in Geesteren

Er zijn recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Geesteren. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Geesteren.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Geesteren. Een eengezinswoning in Geesteren komt het meest (65%) voor. Daarna komt een maisonnette met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Geesteren

In Geesteren wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Geesteren

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Geesteren (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Geesteren

Starterswoningen in Geesteren zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Geesteren zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Geesteren zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Geesteren? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Geesteren

Wil je een huis kopen in Geesteren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Geesteren . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Geesteren alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Geesteren.

Bekijk alle koopwoningen in Geesteren. Zoek je huurwoning in Geesteren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Geesteren

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Geesteren is 2.403 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.111 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Geesteren

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Geesteren vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Geesteren

Geesteren bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.