logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Fleringen

Begrijp de huizenprijzen in Fleringen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Fleringen

Fleringen is een plaats in de gemeente Tubbergen. Deze plaats telt volgens het CBS 21.408 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Fleringen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 450.455 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 450.455
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Fleringen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Fleringen is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Fleringen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Fleringen.

Woningen recent verkocht in Fleringen

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Fleringen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Fleringen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Fleringen. Een eengezinswoning in Fleringen komt het meest (84%) voor. Daarna komt een villa met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Fleringen

In Fleringen wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Fleringen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Fleringen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Fleringen

Starterswoningen in Fleringen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Fleringen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Fleringen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Fleringen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Fleringen

Wil je een huis kopen in Fleringen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Fleringen . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Fleringen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Fleringen.

Bekijk alle koopwoningen in Fleringen. Zoek je huurwoning in Fleringen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Fleringen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Fleringen is 2.941 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.417 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Fleringen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Fleringen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Fleringen

Fleringen bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.