De Huizenmarkt in Fleringen (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Fleringen

Woningmarkt Fleringen

Fleringen is een plaats in de gemeente Tubbergen. Deze plaats telt volgens het CBS 21.205 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Fleringen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 406.334 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 406.334
Percentage gezinnen met kinderen 47%

Verkoopduur woningen in Fleringen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Fleringen is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Fleringen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Fleringen.

Woningen recent verkocht in Fleringen

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Fleringen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Fleringen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Fleringen. Een eengezinswoning in Fleringen komt het meest (83%) voor. Daarna komt een villa met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Fleringen

In Fleringen wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Fleringen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Fleringen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Fleringen
Binnenring: Nederland

Fleringen waar ligt dat?

Woningen te koop Fleringen

Wil je een huis kopen in Fleringen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Fleringen . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Fleringen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Fleringen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Fleringen. Zoek je huurwoning in Fleringen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Fleringen

Starterswoningen in Fleringen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Fleringen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Fleringen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Fleringen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Fleringen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Fleringen is 3.022 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.671 euro).

Leeftijden Fleringen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Fleringen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Fleringen

Fleringen bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.