Huizenprijzen en de huizenmarkt in Mariaparochie

Begrijp de huizenprijzen in Mariaparochie met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Mariaparochie

Mariaparochie is een plaats in de gemeente Tubbergen. Deze plaats telt volgens het CBS 21.205 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Mariaparochie. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 350.520 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 350.520
Percentage gezinnen met kinderen 47%

Verkoopduur woningen in Mariaparochie

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Mariaparochie is 12 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Mariaparochie moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Mariaparochie.

Woningen recent verkocht in Mariaparochie

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Mariaparochie. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Mariaparochie.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Mariaparochie. Een eengezinswoning in Mariaparochie komt het meest (94%) voor. Daarna komt een herenhuis met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Mariaparochie

In Mariaparochie wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Mariaparochie

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Mariaparochie (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Mariaparochie

Starterswoningen in Mariaparochie zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Mariaparochie zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Mariaparochie zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Mariaparochie? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Mariaparochie

Wil je een huis kopen in Mariaparochie? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Mariaparochie . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Mariaparochie alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Mariaparochie.

Bekijk alle koopwoningen in Mariaparochie. Zoek je huurwoning in Mariaparochie? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Mariaparochie

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Mariaparochie is 3.469 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.560 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Mariaparochie

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Mariaparochie vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Mariaparochie

Mariaparochie bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.