Huizenprijzen en de huizenmarkt Tubbergen in Tubbergen

Begrijp de huizenprijzen in Tubbergen Tubbergen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Tubbergen Tubbergen

Tubbergen is een wijk in de plaats Tubbergen binnen de gemeente Tubbergen. Deze wijk telt volgens het CBS 6.345 inwoners. Momenteel staan er 11 woningen te koop en zijn er recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Tubbergen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 438.562 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 11
Woningen recent verkocht 14
Gemiddelde vraagprijs € 438.562
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Tubbergen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Tubbergen is 12 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Tubbergen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Tubbergen.

Woningen recent verkocht in Tubbergen

Er zijn recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Tubbergen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Tubbergen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Tubbergen. Een eengezinswoning in Tubbergen komt het meest (70%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Tubbergen

In Tubbergen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Tubbergen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Tubbergen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Tubbergen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Tubbergen vergeleken met de Tubbergen en Nederland.

Huizenprijzen in Tubbergen Tubbergen

Starterswoningen in Tubbergen Tubbergen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Tubbergen Tubbergen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Tubbergen Tubbergen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Tubbergen Tubbergen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Tubbergen Tubbergen

Wil je een huis kopen in Tubbergen Tubbergen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Tubbergen Tubbergen . Er staan momenteel 11 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Tubbergen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Tubbergen.

Bekijk alle koopwoningen in Tubbergen Tubbergen. Zoek je huurwoning in Tubbergen Tubbergen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Tubbergen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Tubbergen is 2.797 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.866 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Tubbergen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Tubbergen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Tubbergen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Tubbergen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Tubbergen

Tubbergen-Dorp Verspreide huizen Manderveen Verspreide huizen Tubbergen