Huizenprijzen en de huizenmarkt in Hezingen

Begrijp de huizenprijzen in Hezingen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Hezingen

Hezingen is een plaats in de gemeente Tubbergen. Deze plaats telt volgens het CBS 21.205 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hezingen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 366.917 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 366.917
Percentage gezinnen met kinderen 47%

Verkoopduur woningen in Hezingen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hezingen is 9 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hezingen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hezingen.

Woningen recent verkocht in Hezingen

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hezingen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hezingen.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Hezingen. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hezingen. Een herenhuis in Hezingen komt het meest (50%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 50% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hezingen

In Hezingen wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hezingen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hezingen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Hezingen

Starterswoningen in Hezingen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Hezingen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hezingen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Hezingen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Hezingen

Wil je een huis kopen in Hezingen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hezingen . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hezingen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hezingen.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Hezingen.

Bekijk alle koopwoningen in Hezingen. Zoek je huurwoning in Hezingen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hezingen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hezingen is 3.424 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hezingen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hezingen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Hezingen

Hezingen bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.