Huizenprijzen en de huizenmarkt Reutum in Reutum

Begrijp de huizenprijzen in Reutum Tubbergen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Reutum Tubbergen

Reutum is een wijk in de plaats Reutum binnen de gemeente Tubbergen. Deze wijk telt volgens het CBS 1.355 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Reutum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 443.177 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 443.177
Percentage gezinnen met kinderen 45%

Verkoopduur woningen in Reutum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Reutum is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Reutum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Reutum.

Woningen recent verkocht in Reutum

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Reutum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Reutum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Reutum. Een eengezinswoning in Reutum komt het meest (65%) voor. Daarna komt een bungalow met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Reutum

In Reutum wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Reutum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Reutum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Reutum

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Reutum vergeleken met de Tubbergen en Nederland.

Huizenprijzen in Reutum Tubbergen

Starterswoningen in Reutum Tubbergen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Reutum Tubbergen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Reutum Tubbergen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Reutum Tubbergen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Reutum Tubbergen

Wil je een huis kopen in Reutum Tubbergen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Reutum Tubbergen . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Reutum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Reutum.

Bekijk alle koopwoningen in Reutum Tubbergen. Zoek je huurwoning in Reutum Tubbergen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Reutum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Reutum is 2.480 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.820 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Reutum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Reutum vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Reutum

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Reutum? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Reutum

Reutum kern Verspreide huizen Haarle Verspreide huizen Reutum