De Huizenmarkt in Langeveen (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Langeveen

Woningmarkt Langeveen

Langeveen is een plaats in de gemeente Tubbergen. Deze plaats telt volgens het CBS 21.205 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Langeveen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 451.823 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 451.823
Percentage gezinnen met kinderen 47%

Verkoopduur woningen in Langeveen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Langeveen is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Langeveen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Langeveen.

Woningen recent verkocht in Langeveen

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Langeveen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Langeveen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Langeveen. Een eengezinswoning in Langeveen komt het meest (84%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Langeveen

In Langeveen wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Langeveen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Langeveen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Langeveen
Binnenring: Nederland

Langeveen waar ligt dat?

Woningen te koop Langeveen

Wil je een huis kopen in Langeveen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Langeveen . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Langeveen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Langeveen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Langeveen. Zoek je huurwoning in Langeveen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Langeveen

Starterswoningen in Langeveen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Langeveen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Langeveen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Langeveen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Langeveen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Langeveen is 2.907 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.483 euro).

Leeftijden Langeveen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Langeveen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Langeveen

Langeveen bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.