logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Langeveen

Begrijp de huizenprijzen in Langeveen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Langeveen

Langeveen is een plaats in de gemeente Tubbergen. Deze plaats telt volgens het CBS 21.408 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Langeveen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 554.611 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 554.611
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Langeveen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Langeveen is 43 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Langeveen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Langeveen

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Langeveen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Langeveen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Langeveen. Een eengezinswoning in Langeveen komt het meest (84%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Langeveen

In Langeveen wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Langeveen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Langeveen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Langeveen

Starterswoningen in Langeveen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Langeveen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Langeveen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Langeveen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Langeveen

Wil je een huis kopen in Langeveen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Langeveen . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Langeveen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Langeveen.

Bekijk alle koopwoningen in Langeveen. Zoek je huurwoning in Langeveen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Langeveen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Langeveen is 3.917 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.907 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Langeveen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Langeveen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Langeveen

Langeveen bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.