Huizenprijzen en de huizenmarkt in Albergen

Begrijp de huizenprijzen in Albergen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Albergen

Albergen is een plaats in de gemeente Tubbergen. Deze plaats telt volgens het CBS 21.205 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Albergen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 583.121 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 583.121
Percentage gezinnen met kinderen 47%

Verkoopduur woningen in Albergen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Albergen is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Albergen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Albergen.

Woningen recent verkocht in Albergen

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Albergen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Albergen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Albergen. Een eengezinswoning in Albergen komt het meest (75%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Albergen

In Albergen wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Albergen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Albergen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Albergen

Starterswoningen in Albergen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Albergen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Albergen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Albergen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Albergen

Wil je een huis kopen in Albergen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Albergen . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Albergen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Albergen.

Bekijk alle koopwoningen in Albergen. Zoek je huurwoning in Albergen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Albergen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Albergen is 3.279 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (3.253 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Albergen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Albergen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Albergen

Albergen bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.