Albergen in de gemeente Tubbergen

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Albergen

Een eerste blik op Albergen

Albergen is een plaats in de gemeente Tubbergen. Deze plaats telt volgens het CBS 21.205 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 18 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Albergen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 532.381 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 18
Gemiddelde vraagprijs € 532.381
Percentage gezinnen met kinderen 47%

Verkoopduur woningen in Albergen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Albergen is 74 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Albergen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Albergen

Er zijn recent 18 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Albergen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Albergen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Albergen. Een eengezinswoning in Albergen komt het meest (71%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Albergen

In Albergen wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Albergen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Albergen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Albergen
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Albergen

Wil je een huis kopen in Albergen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Albergen . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Albergen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Albergen.

Zoek je huurwoning in Albergen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Albergen.

Huizenprijzen in Albergen

Starterswoningen in Albergen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Albergen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Albergen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Albergen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Albergen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Albergen is 2.666 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.623 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Albergen is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Albergen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Albergen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Albergen

Albergen bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen