Huizenmarkt Woldwijck-West in Hoogezand (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Woldwijck-West

Woningmarkt Woldwijck-West

Woldwijck-West is een buurt in de wijk Hoogezand-Zuid en plaats Hoogezand binnen de gemeente Midden-Groningen. Deze buurt telt volgens het CBS 11.740 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Woldwijck-West. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 220.490 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 220.490
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Woldwijck-West

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Woldwijck-West is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Woldwijck-West moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Woldwijck-West.

Woningen recent verkocht in Woldwijck-West

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Woldwijck-West. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Woldwijck-West.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Woldwijck-West. Een eengezinswoning in Woldwijck-West komt het meest (98%) voor. Daarna komt een bungalow met 2% het meest voor.

Gezinssamenstelling Woldwijck-West

In Woldwijck-West wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Woldwijck-West

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Woldwijck-West (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Woldwijck-West
Binnenring: Nederland

Woldwijck-West waar ligt dat?

Woningen te koop Woldwijck-West

Wil je een huis kopen in Woldwijck-West? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Woldwijck-West . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Woldwijck-West alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Woldwijck-West.

Bekijk hier alle koopwoningen in Woldwijck-West. Zoek je huurwoning in Woldwijck-West? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Woldwijck-West

Starterswoningen in Woldwijck-West zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Woldwijck-West zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Woldwijck-West zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Woldwijck-West? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Woldwijck-West

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Woldwijck-West is 1.847 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (1.981 euro).

Leeftijden Woldwijck-West

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Woldwijck-West vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Woldwijck-West

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Woldwijck-West. De buurt zelf valt binnen de wijk Hoogezand-Zuid in de gemeente Midden-Groningen.

Spoorstraat en Kieldiep Burgemeester van Royenstraat en omgeving Gorecht-Noord Gorechtpark-Oost Gorecht-West Woldwijck-West Woldwijck-Midden Woldwijck-Oost Kropswolderpolder

Alle straten van Woldwijck-West

Woldwijck-West bestaat uit 16 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.