Huizenmarkt Woldwijck-Midden in Hoogezand (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Woldwijck-Midden

Woningmarkt Woldwijck-Midden

Woldwijck-Midden is een buurt in de wijk Hoogezand-Zuid en plaats Hoogezand binnen de gemeente Midden-Groningen. Deze buurt telt volgens het CBS 11.740 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Woldwijck-Midden. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 172.884 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 172.884
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Woldwijck-Midden

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Woldwijck-Midden is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Woldwijck-Midden moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Woldwijck-Midden.

Woningen recent verkocht in Woldwijck-Midden

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Woldwijck-Midden. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Woldwijck-Midden.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Woldwijck-Midden. Een eengezinswoning in Woldwijck-Midden komt het meest (74%) voor. Daarna komt een portiekflat met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Woldwijck-Midden

In Woldwijck-Midden wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Woldwijck-Midden

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Woldwijck-Midden (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Woldwijck-Midden
Binnenring: Nederland

Woldwijck-Midden waar ligt dat?

Woningen te koop Woldwijck-Midden

Wil je een huis kopen in Woldwijck-Midden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Woldwijck-Midden . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Woldwijck-Midden alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Woldwijck-Midden.

Bekijk hier alle koopwoningen in Woldwijck-Midden. Zoek je huurwoning in Woldwijck-Midden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Woldwijck-Midden

Starterswoningen in Woldwijck-Midden zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Woldwijck-Midden zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Woldwijck-Midden zijn vrijwel niet beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Woldwijck-Midden? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Woldwijck-Midden

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Woldwijck-Midden is 1.956 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.661 euro).

Leeftijden Woldwijck-Midden

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Woldwijck-Midden vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Woldwijck-Midden

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Woldwijck-Midden. De buurt zelf valt binnen de wijk Hoogezand-Zuid in de gemeente Midden-Groningen.

Spoorstraat en Kieldiep Burgemeester van Royenstraat en omgeving Gorecht-Noord Gorechtpark-Oost Gorecht-West Woldwijck-West Woldwijck-Midden Woldwijck-Oost Kropswolderpolder

Alle straten van Woldwijck-Midden

Woldwijck-Midden bestaat uit 14 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.