Huizenmarkt Woldwijck-Oost in Hoogezand (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Woldwijck-Oost

Woningmarkt Woldwijck-Oost

Woldwijck-Oost is een buurt in de wijk Hoogezand-Zuid en plaats Hoogezand binnen de gemeente Midden-Groningen. Deze buurt telt volgens het CBS 11.740 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Woldwijck-Oost. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 197.989 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 197.989
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Woldwijck-Oost

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Woldwijck-Oost is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Woldwijck-Oost moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Woldwijck-Oost.

Woningen recent verkocht in Woldwijck-Oost

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Woldwijck-Oost. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Woldwijck-Oost.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Woldwijck-Oost. Een eengezinswoning in Woldwijck-Oost komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Woldwijck-Oost

In Woldwijck-Oost wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Woldwijck-Oost

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Woldwijck-Oost (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Woldwijck-Oost
Binnenring: Nederland

Woldwijck-Oost waar ligt dat?

Woningen te koop Woldwijck-Oost

Wil je een huis kopen in Woldwijck-Oost? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Woldwijck-Oost . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Woldwijck-Oost alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Woldwijck-Oost.

Bekijk hier alle koopwoningen in Woldwijck-Oost. Zoek je huurwoning in Woldwijck-Oost? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Woldwijck-Oost

Starterswoningen in Woldwijck-Oost zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Woldwijck-Oost zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Woldwijck-Oost zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Woldwijck-Oost? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Woldwijck-Oost

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Woldwijck-Oost is 1.864 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (1.808 euro).

Leeftijden Woldwijck-Oost

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Woldwijck-Oost vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Woldwijck-Oost

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Woldwijck-Oost. De buurt zelf valt binnen de wijk Hoogezand-Zuid in de gemeente Midden-Groningen.

Spoorstraat en Kieldiep Burgemeester van Royenstraat en omgeving Gorecht-Noord Gorechtpark-Oost Gorecht-West Woldwijck-West Woldwijck-Midden Woldwijck-Oost Kropswolderpolder

Alle straten van Woldwijck-Oost

Woldwijck-Oost bestaat uit 14 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.