Huizenmarkt Kropswolderpolder in Hoogezand (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Kropswolderpolder

Woningmarkt Kropswolderpolder

Kropswolderpolder is een buurt in de wijk Hoogezand-Zuid en plaats Hoogezand binnen de gemeente Midden-Groningen. Deze buurt telt volgens het CBS 11.740 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kropswolderpolder.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs niet bekend
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Kropswolderpolder

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kropswolderpolder is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in Kropswolderpolder

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kropswolderpolder. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kropswolderpolder.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Kropswolderpolder. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Kropswolderpolder

In Kropswolderpolder wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kropswolderpolder

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kropswolderpolder (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Kropswolderpolder
Binnenring: Nederland

Kropswolderpolder waar ligt dat?

Woningen te koop Kropswolderpolder

Wil je een huis kopen in Kropswolderpolder? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kropswolderpolder . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kropswolderpolder alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kropswolderpolder.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Kropswolderpolder.

Bekijk hier alle koopwoningen in Kropswolderpolder. Zoek je huurwoning in Kropswolderpolder? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Kropswolderpolder

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kropswolderpolder is 1.795 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (1.795 euro).

Leeftijden Kropswolderpolder

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kropswolderpolder vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Kropswolderpolder

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Kropswolderpolder. De buurt zelf valt binnen de wijk Hoogezand-Zuid in de gemeente Midden-Groningen.

Spoorstraat en Kieldiep Burgemeester van Royenstraat en omgeving Gorecht-Noord Gorechtpark-Oost Gorecht-West Woldwijck-West Woldwijck-Midden Woldwijck-Oost Kropswolderpolder

Alle straten van Kropswolderpolder

Kropswolderpolder bestaat uit 1 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Straat
Woldweg