Huizenmarkt Gorecht-West in Hoogezand (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Gorecht-West

Woningmarkt Gorecht-West

Gorecht-West is een buurt in de wijk Hoogezand-Zuid en plaats Hoogezand binnen de gemeente Midden-Groningen. Deze buurt telt volgens het CBS 11.740 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gorecht-West. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 175.633 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 175.633
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Gorecht-West

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Gorecht-West is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Gorecht-West moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Gorecht-West.

Woningen recent verkocht in Gorecht-West

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gorecht-West. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Gorecht-West.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Gorecht-West. Een eengezinswoning in Gorecht-West komt het meest (93%) voor. Daarna komt een maisonnette met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Gorecht-West

In Gorecht-West wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Gorecht-West

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Gorecht-West (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Gorecht-West
Binnenring: Nederland

Gorecht-West waar ligt dat?

Woningen te koop Gorecht-West

Wil je een huis kopen in Gorecht-West? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Gorecht-West . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Gorecht-West alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Gorecht-West.

Bekijk hier alle koopwoningen in Gorecht-West. Zoek je huurwoning in Gorecht-West? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Gorecht-West

Starterswoningen in Gorecht-West zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Gorecht-West zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Gorecht-West zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Gorecht-West? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Gorecht-West

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Gorecht-West is 1.858 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.630 euro).

Leeftijden Gorecht-West

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Gorecht-West vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Gorecht-West

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Gorecht-West. De buurt zelf valt binnen de wijk Hoogezand-Zuid in de gemeente Midden-Groningen.

Spoorstraat en Kieldiep Burgemeester van Royenstraat en omgeving Gorecht-Noord Gorechtpark-Oost Gorecht-West Woldwijck-West Woldwijck-Midden Woldwijck-Oost Kropswolderpolder

Alle straten van Gorecht-West

Gorecht-West bestaat uit 30 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.