Huizenmarkt Gorechtpark-Oost in Hoogezand (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Gorechtpark-Oost

Woningmarkt Gorechtpark-Oost

Gorechtpark-Oost is een buurt in de wijk Hoogezand-Zuid en plaats Hoogezand binnen de gemeente Midden-Groningen. Deze buurt telt volgens het CBS 11.740 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gorechtpark-Oost. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 304.173 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 304.173
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Gorechtpark-Oost

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Gorechtpark-Oost is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Gorechtpark-Oost moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Gorechtpark-Oost.

Woningen recent verkocht in Gorechtpark-Oost

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gorechtpark-Oost. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Gorechtpark-Oost.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Gorechtpark-Oost. Een galerijflat in Gorechtpark-Oost komt het meest (62%) voor. Daarna komt een bungalow met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling Gorechtpark-Oost

In Gorechtpark-Oost wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Gorechtpark-Oost

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Gorechtpark-Oost (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Gorechtpark-Oost
Binnenring: Nederland

Gorechtpark-Oost waar ligt dat?

Woningen te koop Gorechtpark-Oost

Wil je een huis kopen in Gorechtpark-Oost? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Gorechtpark-Oost . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Gorechtpark-Oost alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Gorechtpark-Oost.

Bekijk hier alle koopwoningen in Gorechtpark-Oost. Zoek je huurwoning in Gorechtpark-Oost? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Gorechtpark-Oost

Starterswoningen in Gorechtpark-Oost zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Gorechtpark-Oost zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Gorechtpark-Oost zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Gorechtpark-Oost? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Gorechtpark-Oost

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Gorechtpark-Oost is 2.992 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.509 euro).

Leeftijden Gorechtpark-Oost

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Gorechtpark-Oost vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Gorechtpark-Oost

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Gorechtpark-Oost. De buurt zelf valt binnen de wijk Hoogezand-Zuid in de gemeente Midden-Groningen.

Spoorstraat en Kieldiep Burgemeester van Royenstraat en omgeving Gorecht-Noord Gorechtpark-Oost Gorecht-West Woldwijck-West Woldwijck-Midden Woldwijck-Oost Kropswolderpolder

Alle straten van Gorechtpark-Oost

Gorechtpark-Oost bestaat uit 10 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.