Huizenmarkt Spoorstraat en Kieldiep in Hoogezand (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Spoorstraat en Kieldiep

Woningmarkt Spoorstraat en Kieldiep

Spoorstraat en Kieldiep is een buurt in de wijk Hoogezand-Zuid en plaats Hoogezand binnen de gemeente Midden-Groningen. Deze buurt telt volgens het CBS 11.740 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Spoorstraat en Kieldiep. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 174.447 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 174.447
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Spoorstraat en Kieldiep

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Spoorstraat en Kieldiep is 37 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Spoorstraat en Kieldiep kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Spoorstraat en Kieldiep

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Spoorstraat en Kieldiep. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Spoorstraat en Kieldiep.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Spoorstraat en Kieldiep. Een portiekflat in Spoorstraat en Kieldiep komt het meest (51%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 48% het meest voor.

Gezinssamenstelling Spoorstraat en Kieldiep

In Spoorstraat en Kieldiep wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Spoorstraat en Kieldiep

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Spoorstraat en Kieldiep (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Spoorstraat en Kieldiep
Binnenring: Nederland

Spoorstraat en Kieldiep waar ligt dat?

Woningen te koop Spoorstraat en Kieldiep

Wil je een huis kopen in Spoorstraat en Kieldiep? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Spoorstraat en Kieldiep . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Spoorstraat en Kieldiep alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Spoorstraat en Kieldiep.

Bekijk hier alle koopwoningen in Spoorstraat en Kieldiep. Zoek je huurwoning in Spoorstraat en Kieldiep? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Spoorstraat en Kieldiep

Starterswoningen in Spoorstraat en Kieldiep zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Spoorstraat en Kieldiep zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Spoorstraat en Kieldiep zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Spoorstraat en Kieldiep? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Spoorstraat en Kieldiep

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Spoorstraat en Kieldiep is 2.132 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.983 euro).

Leeftijden Spoorstraat en Kieldiep

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Spoorstraat en Kieldiep vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Spoorstraat en Kieldiep

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Spoorstraat en Kieldiep. De buurt zelf valt binnen de wijk Hoogezand-Zuid in de gemeente Midden-Groningen.

Spoorstraat en Kieldiep Burgemeester van Royenstraat en omgeving Gorecht-Noord Gorechtpark-Oost Gorecht-West Woldwijck-West Woldwijck-Midden Woldwijck-Oost Kropswolderpolder

Alle straten van Spoorstraat en Kieldiep

Spoorstraat en Kieldiep bestaat uit 25 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.