Huizenprijzen en de huizenmarkt Burgemeester van Royenstraat en omgeving in Hoogezand

Begrijp de huizenprijzen in Burgemeester van Royenstraat en omgeving Midden-Groningen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Burgemeester van Royenstraat en omgeving Midden-Groningen

Burgemeester van Royenstraat en omgeving is een buurt in de wijk Hoogezand-Zuid en plaats Hoogezand binnen de gemeente Midden-Groningen. Deze buurt telt volgens het CBS 11.740 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Burgemeester van Royenstraat en omgeving. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 260.525 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 260.525
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Burgemeester van Royenstraat en omgeving

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Burgemeester van Royenstraat en omgeving is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Burgemeester van Royenstraat en omgeving moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Burgemeester van Royenstraat en omgeving.

Woningen recent verkocht in Burgemeester van Royenstraat en omgeving

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Burgemeester van Royenstraat en omgeving. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Burgemeester van Royenstraat en omgeving.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Burgemeester van Royenstraat en omgeving. Een eengezinswoning in Burgemeester van Royenstraat en omgeving komt het meest (95%) voor. Daarna komt een herenhuis met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Burgemeester van Royenstraat en omgeving

In Burgemeester van Royenstraat en omgeving wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Burgemeester van Royenstraat en omgeving

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Burgemeester van Royenstraat en omgeving (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Burgemeester van Royenstraat en omgeving Midden-Groningen

Starterswoningen in Burgemeester van Royenstraat en omgeving Midden-Groningen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Burgemeester van Royenstraat en omgeving Midden-Groningen zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Burgemeester van Royenstraat en omgeving Midden-Groningen zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Burgemeester van Royenstraat en omgeving Midden-Groningen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Burgemeester van Royenstraat en omgeving Midden-Groningen

Wil je een huis kopen in Burgemeester van Royenstraat en omgeving Midden-Groningen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Burgemeester van Royenstraat en omgeving Midden-Groningen . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Burgemeester van Royenstraat en omgeving alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Burgemeester van Royenstraat en omgeving.

Bekijk alle koopwoningen in Burgemeester van Royenstraat en omgeving Midden-Groningen. Zoek je huurwoning in Burgemeester van Royenstraat en omgeving Midden-Groningen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Burgemeester van Royenstraat en omgeving

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Burgemeester van Royenstraat en omgeving is 3.052 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.301 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Burgemeester van Royenstraat en omgeving

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Burgemeester van Royenstraat en omgeving vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Burgemeester van Royenstraat en omgeving

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Burgemeester van Royenstraat en omgeving. De buurt zelf valt binnen de wijk Hoogezand-Zuid in de gemeente Midden-Groningen.

Spoorstraat en Kieldiep Burgemeester van Royenstraat en omgeving Gorecht-Noord Gorechtpark-Oost Gorecht-West Woldwijck-West Woldwijck-Midden Woldwijck-Oost Kropswolderpolder

Alle straten van Burgemeester van Royenstraat en omgeving

Burgemeester van Royenstraat en omgeving bestaat uit 3 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.