Huizenmarkt Gorecht-Noord in Hoogezand (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Gorecht-Noord

Woningmarkt Gorecht-Noord

Gorecht-Noord is een buurt in de wijk Hoogezand-Zuid en plaats Hoogezand binnen de gemeente Midden-Groningen. Deze buurt telt volgens het CBS 11.740 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gorecht-Noord. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 146.123 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 146.123
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Gorecht-Noord

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Gorecht-Noord is 52 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Gorecht-Noord kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Gorecht-Noord

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gorecht-Noord. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Gorecht-Noord.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Gorecht-Noord. Een eengezinswoning in Gorecht-Noord komt het meest (98%) voor. Daarna komt een galerijflat met 2% het meest voor.

Gezinssamenstelling Gorecht-Noord

In Gorecht-Noord wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Gorecht-Noord

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Gorecht-Noord (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Gorecht-Noord
Binnenring: Nederland

Gorecht-Noord waar ligt dat?

Woningen te koop Gorecht-Noord

Wil je een huis kopen in Gorecht-Noord? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Gorecht-Noord . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Gorecht-Noord alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Gorecht-Noord.

Bekijk hier alle koopwoningen in Gorecht-Noord. Zoek je huurwoning in Gorecht-Noord? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Gorecht-Noord

Starterswoningen in Gorecht-Noord zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Gorecht-Noord zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Gorecht-Noord zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Gorecht-Noord? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Gorecht-Noord

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Gorecht-Noord is 1.882 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.293 euro).

Leeftijden Gorecht-Noord

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Gorecht-Noord vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Gorecht-Noord

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Gorecht-Noord. De buurt zelf valt binnen de wijk Hoogezand-Zuid in de gemeente Midden-Groningen.

Spoorstraat en Kieldiep Burgemeester van Royenstraat en omgeving Gorecht-Noord Gorechtpark-Oost Gorecht-West Woldwijck-West Woldwijck-Midden Woldwijck-Oost Kropswolderpolder

Alle straten van Gorecht-Noord

Gorecht-Noord bestaat uit 7 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.