Stadsdeel Woensel-Zuid in gemeente Eindhoven

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Stadsdeel Woensel-Zuid

Een eerste blik op Stadsdeel Woensel-Zuid

Stadsdeel Woensel-Zuid is een wijk in de gemeente Eindhoven. Deze wijk telt volgens het CBS 38.315 inwoners. Momenteel staan er 104 woningen te koop en zijn er recent 81 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Stadsdeel Woensel-Zuid. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 333.345 euro.

Woningen te koop 104
Woningen recent verkocht 81
Gemiddelde vraagprijs € 333.345
Percentage gezinnen met kinderen 19%

Verkoopduur woningen in Stadsdeel Woensel-Zuid

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Stadsdeel Woensel-Zuid is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Stadsdeel Woensel-Zuid moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Stadsdeel Woensel-Zuid.

Woningen recent verkocht in Stadsdeel Woensel-Zuid

Er zijn recent 81 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Stadsdeel Woensel-Zuid. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Stadsdeel Woensel-Zuid.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Stadsdeel Woensel-Zuid. Een portiekflat in Stadsdeel Woensel-Zuid komt het meest (56%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 19% het meest voor.

Gezinssamenstelling Stadsdeel Woensel-Zuid

In Stadsdeel Woensel-Zuid wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Stadsdeel Woensel-Zuid

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Stadsdeel Woensel-Zuid (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Stadsdeel Woensel-Zuid
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Stadsdeel Woensel-Zuid

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Stadsdeel Woensel-Zuid vergeleken met de Eindhoven en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Stadsdeel Woensel-Zuid

Wil je een huis kopen in Stadsdeel Woensel-Zuid? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Stadsdeel Woensel-Zuid. Er staan momenteel 104 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Stadsdeel Woensel-Zuid alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Stadsdeel Woensel-Zuid.

Huizenprijzen in Stadsdeel Woensel-Zuid

Starterswoningen in Stadsdeel Woensel-Zuid zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Stadsdeel Woensel-Zuid zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Stadsdeel Woensel-Zuid zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Stadsdeel Woensel-Zuid? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Stadsdeel Woensel-Zuid

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Stadsdeel Woensel-Zuid is 2.761 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.639 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Stadsdeel Woensel-Zuid is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Stadsdeel Woensel-Zuid

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Stadsdeel Woensel-Zuid vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Stadsdeel Woensel-Zuid

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Stadsdeel Woensel-Zuid? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Stadsdeel Woensel-Zuid

Limbeek-Zuid Limbeek-Noord Hemelrijken Gildebuurt Woenselse Watermolen Woensel-West Kronehoef Barrier Mensfort Rapenland Vredeoord Generalenbuurt Oude Toren Hondsheuvels Oude Gracht-West Oude Gracht-Oost Eckartdal

Instellingen zijn opgeslagen