Oude Gracht-Oost

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Oude Gracht-Oost

Een eerste blik op Oude Gracht-Oost

Oude Gracht-Oost is een buurt in de gemeente Eindhoven. Deze buurt telt volgens het CBS 38.315 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Oude Gracht-Oost. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 552.670 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 552.670
Percentage gezinnen met kinderen 19%

Verkoopduur woningen in Oude Gracht-Oost

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oude Gracht-Oost is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oude Gracht-Oost moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oude Gracht-Oost.

Woningen recent verkocht in Oude Gracht-Oost

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oude Gracht-Oost. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oude Gracht-Oost.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oude Gracht-Oost. Een eengezinswoning in Oude Gracht-Oost komt het meest (80%) voor. Daarna komt een villa met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oude Gracht-Oost

In Oude Gracht-Oost wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Oude Gracht-Oost

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Oude Gracht-Oost (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Oude Gracht-Oost
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Oude Gracht-Oost

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Oude Gracht-Oost vergeleken met de Eindhoven en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Oude Gracht-Oost

Wil je een huis kopen in Oude Gracht-Oost? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oude Gracht-Oost . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oude Gracht-Oost alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oude Gracht-Oost.

Zoek je huurwoning in Oude Gracht-Oost? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Oude Gracht-Oost.

Huizenprijzen in Oude Gracht-Oost

Starterswoningen in Oude Gracht-Oost zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Oude Gracht-Oost zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oude Gracht-Oost zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Oude Gracht-Oost? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Oude Gracht-Oost

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oude Gracht-Oost is 2.901 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.724 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Oude Gracht-Oost is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Oude Gracht-Oost

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oude Gracht-Oost vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Oude Gracht-Oost

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Oude Gracht-Oost. De buurt zelf valt binnen de wijk Stadsdeel Woensel-Zuid in de gemeente Eindhoven.

Limbeek-Zuid Limbeek-Noord Hemelrijken Gildebuurt Woenselse Watermolen Woensel-West Kronehoef Barrier Mensfort Rapenland Vredeoord Generalenbuurt Oude Toren Hondsheuvels Oude Gracht-West Oude Gracht-Oost Eckartdal

Alle straten van Oude Gracht-Oost

Oude Gracht-Oost bestaat uit 26 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen