Kronehoef

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Kronehoef

Een eerste blik op Kronehoef

Kronehoef is een buurt in de gemeente Eindhoven. Deze buurt telt volgens het CBS 38.315 inwoners. Momenteel staan er 10 woningen te koop en zijn er recent 24 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Kronehoef. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 310.287 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 10
Woningen recent verkocht 24
Gemiddelde vraagprijs € 310.287
Percentage gezinnen met kinderen 19%

Verkoopduur woningen in Kronehoef

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kronehoef is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kronehoef moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Kronehoef.

Woningen recent verkocht in Kronehoef

Er zijn recent 24 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kronehoef. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kronehoef.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kronehoef. Een portiekflat in Kronehoef komt het meest (59%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kronehoef

In Kronehoef wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Kronehoef

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Kronehoef (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Kronehoef
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Kronehoef

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Kronehoef vergeleken met de Eindhoven en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Kronehoef

Wil je een huis kopen in Kronehoef? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kronehoef . Er staan momenteel 10 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kronehoef alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kronehoef.

Zoek je huurwoning in Kronehoef? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Kronehoef.

Huizenprijzen in Kronehoef

Starterswoningen in Kronehoef zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Kronehoef zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kronehoef zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Kronehoef? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Kronehoef

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kronehoef is 2.692 euro. De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Kronehoef is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Kronehoef

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kronehoef vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Kronehoef

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Kronehoef. De buurt zelf valt binnen de wijk Stadsdeel Woensel-Zuid in de gemeente Eindhoven.

Limbeek-Zuid Limbeek-Noord Hemelrijken Gildebuurt Woenselse Watermolen Woensel-West Kronehoef Barrier Mensfort Rapenland Vredeoord Generalenbuurt Oude Toren Hondsheuvels Oude Gracht-West Oude Gracht-Oost Eckartdal

Alle straten van Kronehoef

Kronehoef bestaat uit 50 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen