Vredeoord

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Vredeoord

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningen recent verkocht in Vredeoord

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vredeoord. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Vredeoord.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Vredeoord. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Vredeoord

In Vredeoord wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Vredeoord

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Vredeoord (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Vredeoord
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Vredeoord

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Vredeoord vergeleken met de Eindhoven en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Vredeoord

Wil je een huis kopen in Vredeoord? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Vredeoord . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Vredeoord alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Vredeoord.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Vredeoord.

Zoek je huurwoning in Vredeoord? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Vredeoord.

Huizenprijzen in Vredeoord

Starterswoningen in Vredeoord zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Vredeoord zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Vredeoord zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Vredeoord? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Leeftijden Vredeoord

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Vredeoord vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Vredeoord

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Vredeoord. De buurt zelf valt binnen de wijk Stadsdeel Woensel-Zuid in de gemeente Eindhoven.

Limbeek-Zuid Limbeek-Noord Hemelrijken Gildebuurt Woenselse Watermolen Woensel-West Kronehoef Barrier Mensfort Rapenland Vredeoord Generalenbuurt Oude Toren Hondsheuvels Oude Gracht-West Oude Gracht-Oost Eckartdal

Alle straten van Vredeoord

Vredeoord bestaat uit 4 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen