Hondsheuvels

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Hondsheuvels

Een eerste blik op Hondsheuvels

Hondsheuvels is een buurt in de gemeente Eindhoven. Deze buurt telt volgens het CBS 38.315 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorboud in Hondsheuvels. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 413.593 euro. Dit is gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 413.593
Percentage gezinnen met kinderen 19%

Verkoopduur woningen in Hondsheuvels

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hondsheuvels is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hondsheuvels moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hondsheuvels.

Woningen recent verkocht in Hondsheuvels

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hondsheuvels. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hondsheuvels.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hondsheuvels. Een portiekflat in Hondsheuvels komt het meest (95%) voor. Daarna komt een tussenverdieping met 2% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hondsheuvels

In Hondsheuvels wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Hondsheuvels

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Hondsheuvels (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Hondsheuvels
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Hondsheuvels

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Hondsheuvels vergeleken met de Eindhoven en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Hondsheuvels

Wil je een huis kopen in Hondsheuvels? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hondsheuvels . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hondsheuvels alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hondsheuvels.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Hondsheuvels.

Zoek je huurwoning in Hondsheuvels? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Hondsheuvels.

Huizenprijzen in Hondsheuvels

Starterswoningen in Hondsheuvels zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Hondsheuvels zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hondsheuvels zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Hondsheuvels? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Hondsheuvels

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hondsheuvels is 3.414 euro. De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Hondsheuvels is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Hondsheuvels

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hondsheuvels vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Hondsheuvels

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Hondsheuvels. De buurt zelf valt binnen de wijk Stadsdeel Woensel-Zuid in de gemeente Eindhoven.

Limbeek-Zuid Limbeek-Noord Hemelrijken Gildebuurt Woenselse Watermolen Woensel-West Kronehoef Barrier Mensfort Rapenland Vredeoord Generalenbuurt Oude Toren Hondsheuvels Oude Gracht-West Oude Gracht-Oost Eckartdal

Alle straten van Hondsheuvels

Hondsheuvels bestaat uit 2 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen