Woenselse Watermolen

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Woenselse Watermolen

Een eerste blik op Woenselse Watermolen

Woenselse Watermolen is een buurt in de gemeente Eindhoven. Deze buurt telt volgens het CBS 38.315 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Woenselse Watermolen.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs niet bekend
Percentage gezinnen met kinderen 19%

Verkoopduur woningen in Woenselse Watermolen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Woenselse Watermolen is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in Woenselse Watermolen

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Woenselse Watermolen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Woenselse Watermolen.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Woenselse Watermolen. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Woenselse Watermolen. Een galerijflat in Woenselse Watermolen komt het meest (86%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Woenselse Watermolen

In Woenselse Watermolen wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Woenselse Watermolen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Woenselse Watermolen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Woenselse Watermolen
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Woenselse Watermolen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Woenselse Watermolen vergeleken met de Eindhoven en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Woenselse Watermolen

Wil je een huis kopen in Woenselse Watermolen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Woenselse Watermolen. Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Woenselse Watermolen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Woenselse Watermolen.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Woenselse Watermolen.

Huizenprijzen in Woenselse Watermolen

Starterswoningen in Woenselse Watermolen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Woenselse Watermolen zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Woenselse Watermolen zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Woenselse Watermolen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Woenselse Watermolen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Woenselse Watermolen is nog onbekend.

Leeftijden Woenselse Watermolen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Woenselse Watermolen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Woenselse Watermolen

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Woenselse Watermolen. De buurt zelf valt binnen de wijk Stadsdeel Woensel-Zuid in de gemeente Eindhoven.

Limbeek-Zuid Limbeek-Noord Hemelrijken Gildebuurt Woenselse Watermolen Woensel-West Kronehoef Barrier Mensfort Rapenland Vredeoord Generalenbuurt Oude Toren Hondsheuvels Oude Gracht-West Oude Gracht-Oost Eckartdal

Alle straten van Woenselse Watermolen

Woenselse Watermolen bestaat uit 11 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen