Alle woningmarktinfo Limbeek-Noord

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Limbeek-Noord

Een eerste blik op Limbeek-Noord

Limbeek-Noord is een buurt in de gemeente Eindhoven. Deze buurt telt volgens het CBS 38.315 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Limbeek-Noord. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 417.542 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 417.542
Percentage gezinnen met kinderen 19%

Verkoopduur woningen in Limbeek-Noord

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Limbeek-Noord is 12 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Limbeek-Noord moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Limbeek-Noord.

Woningen recent verkocht in Limbeek-Noord

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Limbeek-Noord. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Limbeek-Noord.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Limbeek-Noord. Een galerijflat in Limbeek-Noord komt het meest (65%) voor. Daarna komt een portiekflat met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Limbeek-Noord

In Limbeek-Noord wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Limbeek-Noord

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Limbeek-Noord (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Limbeek-Noord
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Limbeek-Noord

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Limbeek-Noord vergeleken met de Eindhoven en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Limbeek-Noord

Wil je een huis kopen in Limbeek-Noord? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Limbeek-Noord . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Limbeek-Noord alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Limbeek-Noord.

Zoek je huurwoning in Limbeek-Noord? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Limbeek-Noord.

Huizenprijzen in Limbeek-Noord

Starterswoningen in Limbeek-Noord zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Limbeek-Noord zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Limbeek-Noord zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Limbeek-Noord? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Limbeek-Noord

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Limbeek-Noord is 3.735 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.847 euro).

Leeftijden Limbeek-Noord

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Limbeek-Noord vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Limbeek-Noord

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Limbeek-Noord. De buurt zelf valt binnen de wijk Stadsdeel Woensel-Zuid in de gemeente Eindhoven.

Limbeek-Zuid Limbeek-Noord Hemelrijken Gildebuurt Woenselse Watermolen Woensel-West Kronehoef Barrier Mensfort Rapenland Vredeoord Generalenbuurt Oude Toren Hondsheuvels Oude Gracht-West Oude Gracht-Oost Eckartdal

Alle straten van Limbeek-Noord

Limbeek-Noord bestaat uit 29 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen