Limbeek-Zuid

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Limbeek-Zuid

Een eerste blik op Limbeek-Zuid

Limbeek-Zuid is een buurt in de gemeente Eindhoven. Deze buurt telt volgens het CBS 38.315 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorboud in Limbeek-Zuid. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 201.748 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 201.748
Percentage gezinnen met kinderen 19%

Verkoopduur woningen in Limbeek-Zuid

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Limbeek-Zuid is 12 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Limbeek-Zuid moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Limbeek-Zuid.

Woningen recent verkocht in Limbeek-Zuid

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Limbeek-Zuid. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Limbeek-Zuid.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Limbeek-Zuid. Een eengezinswoning in Limbeek-Zuid komt het meest (60%) voor. Daarna komt een galerijflat met 25% het meest voor.

Gezinssamenstelling Limbeek-Zuid

In Limbeek-Zuid wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Limbeek-Zuid

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Limbeek-Zuid (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Limbeek-Zuid
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Limbeek-Zuid

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Limbeek-Zuid vergeleken met de Eindhoven en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Limbeek-Zuid

Wil je een huis kopen in Limbeek-Zuid? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Limbeek-Zuid. Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Limbeek-Zuid alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Limbeek-Zuid.

Huizenprijzen in Limbeek-Zuid

Starterswoningen in Limbeek-Zuid zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Limbeek-Zuid zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Limbeek-Zuid zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Limbeek-Zuid? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Limbeek-Zuid

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Limbeek-Zuid is 2.437 euro. De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Limbeek-Zuid is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Limbeek-Zuid

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Limbeek-Zuid vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Limbeek-Zuid

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Limbeek-Zuid. De buurt zelf valt binnen de wijk Stadsdeel Woensel-Zuid in de gemeente Eindhoven.

Limbeek-Zuid Limbeek-Noord Hemelrijken Gildebuurt Woenselse Watermolen Woensel-West Kronehoef Barrier Mensfort Rapenland Vredeoord Generalenbuurt Oude Toren Hondsheuvels Oude Gracht-West Oude Gracht-Oost Eckartdal

Alle straten van Limbeek-Zuid

Limbeek-Zuid bestaat uit 13 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen