Mensfort

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Mensfort

Een eerste blik op Mensfort

Mensfort is een buurt in de gemeente Eindhoven. Deze buurt telt volgens het CBS 38.315 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Mensfort. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 304.524 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 13
Gemiddelde vraagprijs € 304.524
Percentage gezinnen met kinderen 19%

Verkoopduur woningen in Mensfort

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Mensfort is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Mensfort moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Mensfort.

Woningen recent verkocht in Mensfort

Er zijn recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Mensfort. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Mensfort.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Mensfort. Een portiekflat in Mensfort komt het meest (68%) voor. Daarna komt een galerijflat met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Mensfort

In Mensfort wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Mensfort

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Mensfort (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Mensfort
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Mensfort

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Mensfort vergeleken met de Eindhoven en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Mensfort

Wil je een huis kopen in Mensfort? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Mensfort . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Mensfort alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Mensfort.

Zoek je huurwoning in Mensfort? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Mensfort.

Huizenprijzen in Mensfort

Starterswoningen in Mensfort zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Mensfort zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Mensfort zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Mensfort? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Mensfort

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Mensfort is 2.696 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.386 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Mensfort is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Mensfort

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Mensfort vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Mensfort

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Mensfort. De buurt zelf valt binnen de wijk Stadsdeel Woensel-Zuid in de gemeente Eindhoven.

Limbeek-Zuid Limbeek-Noord Hemelrijken Gildebuurt Woenselse Watermolen Woensel-West Kronehoef Barrier Mensfort Rapenland Vredeoord Generalenbuurt Oude Toren Hondsheuvels Oude Gracht-West Oude Gracht-Oost Eckartdal

Alle straten van Mensfort

Mensfort bestaat uit 42 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen