Barrier

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Barrier

Een eerste blik op Barrier

Barrier is een buurt in de gemeente Eindhoven. Deze buurt telt volgens het CBS 38.315 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Barrier. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 378.669 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 378.669
Percentage gezinnen met kinderen 19%

Verkoopduur woningen in Barrier

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Barrier is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Barrier moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Barrier.

Woningen recent verkocht in Barrier

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Barrier. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Barrier.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Barrier. Een eengezinswoning in Barrier komt het meest (66%) voor. Daarna komt een portiekflat met 16% het meest voor.

Gezinssamenstelling Barrier

In Barrier wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Barrier

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Barrier (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Barrier
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Barrier

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Barrier vergeleken met de Eindhoven en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Barrier

Wil je een huis kopen in Barrier? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Barrier. Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Barrier alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Barrier.

Huizenprijzen in Barrier

Starterswoningen in Barrier zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Barrier zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Barrier zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Barrier? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Barrier

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Barrier is 2.668 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.493 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Barrier is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Barrier

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Barrier vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Barrier

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Barrier. De buurt zelf valt binnen de wijk Stadsdeel Woensel-Zuid in de gemeente Eindhoven.

Limbeek-Zuid Limbeek-Noord Hemelrijken Gildebuurt Woenselse Watermolen Woensel-West Kronehoef Barrier Mensfort Rapenland Vredeoord Generalenbuurt Oude Toren Hondsheuvels Oude Gracht-West Oude Gracht-Oost Eckartdal

Alle straten van Barrier

Barrier bestaat uit 23 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen