De Huizenmarkt gemeente Berkelland (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Berkelland

Woningmarkt Berkelland

Berkelland is een gemeente in de provincie Gelderland. Deze gemeente telt volgens het CBS 44.040 inwoners. Momenteel staan er 108 woningen te koop en zijn er recent 117 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Berkelland. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 108
Woningen recent verkocht 117
Gemiddelde vraagprijs € 408.793
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Berkelland

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Berkelland is 35 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Berkelland kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Berkelland

Er zijn recent 117 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Berkelland. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Berkelland.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Berkelland. Een eengezinswoning in Berkelland komt het meest (68%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Berkelland

In Berkelland wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Berkelland

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Berkelland (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Berkelland
Binnenring: Nederland

Berkelland waar ligt dat?

Woningen te koop Berkelland

Wil je een huis kopen in Berkelland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Berkelland . Er staan momenteel 108 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Berkelland alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Berkelland.

Bekijk hier alle koopwoningen in Berkelland. Zoek je huurwoning in Berkelland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Berkelland

Starterswoningen in Berkelland zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Berkelland zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Berkelland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Berkelland? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Berkelland

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Berkelland is 2.816 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.725 euro).

Leeftijden Berkelland

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Berkelland vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Berkelland

De gemeente Berkelland telt 10 plaatsen.

Beltrum Borculo Eibergen Geesteren Gelselaar Haarlo Neede Rekken Rietmolen Ruurlo

Alle wijken van Berkelland

Berkelland bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.