Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Berkelland

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Berkelland met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Berkelland

Berkelland is een gemeente in de provincie Gelderland. Deze gemeente telt volgens het CBS 44.040 inwoners. Momenteel staan er 72 woningen te koop en zijn er recent 130 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Berkelland. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 329.401.

Woningen te koop 72
Woningen recent verkocht 130
Gemiddelde vraagprijs € 435.672
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 329.401
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Berkelland

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Berkelland is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Berkelland moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Berkelland.

Woningen recent verkocht in Berkelland

Er zijn recent 130 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Berkelland. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Berkelland.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Berkelland. Een eengezinswoning in Berkelland komt het meest (68%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Berkelland

In Berkelland wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Berkelland

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Berkelland (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Berkelland

Starterswoningen in gemeente Berkelland zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Berkelland zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Berkelland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Berkelland? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Berkelland

Wil je een huis kopen in gemeente Berkelland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Berkelland . Er staan momenteel 72 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Berkelland alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Berkelland.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Berkelland. Zoek je huurwoning in gemeente Berkelland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Berkelland

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Berkelland is 3.013 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.861 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Berkelland

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Berkelland vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Berkelland

De gemeente Berkelland telt 10 plaatsen.

Beltrum Borculo Eibergen Geesteren Gelselaar Haarlo Neede Rekken Rietmolen Ruurlo

Wijken van Berkelland

Berkelland bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.