logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Neede in Neede

Begrijp de huizenprijzen in Neede Berkelland met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Neede Berkelland

Neede is een wijk in de plaats Neede binnen de gemeente Berkelland. Deze wijk telt volgens het CBS 10.330 inwoners. Momenteel staan er 20 woningen te koop en zijn er recent 41 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Neede. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 408.831 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 20
Woningen recent verkocht 41
Gemiddelde vraagprijs € 408.831
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Neede

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Neede is 33 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Neede moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Neede.

Woningen recent verkocht in Neede

Er zijn recent 41 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Neede. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Neede.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Neede. Een eengezinswoning in Neede komt het meest (74%) voor. Daarna komt een bungalow met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Neede

In Neede wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Neede

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Neede (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Neede

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Neede vergeleken met de Berkelland en Nederland.

Huizenprijzen in Neede Berkelland

Starterswoningen in Neede Berkelland zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Neede Berkelland zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Neede Berkelland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Neede Berkelland? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Neede Berkelland

Wil je een huis kopen in Neede Berkelland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Neede Berkelland . Er staan momenteel 20 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Neede alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Neede.

Bekijk alle koopwoningen in Neede Berkelland. Zoek je huurwoning in Neede Berkelland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Neede

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Neede is 2.712 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.643 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Neede

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Neede vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Neede

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Neede? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Neede

Neede Noordijk Rietmolen Verspreide huizen Rietmolen en Broeke Verspreide huizen Noordijk Verspreide huizen Neede De Berg Roodland Ruwenhof-Meijersveld Hondelink Hofmaat Neede Centrum Julianastraat eo De Kamp-Spilbroek Moeshof eo Industerrein Neede