Huizenmarkt Beltrum in Beltrum (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Beltrum

Woningmarkt Beltrum

Beltrum is een wijk in de plaats Beltrum binnen de gemeente Berkelland. Deze wijk telt volgens het CBS 2.830 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beltrum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 468.123 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 14
Gemiddelde vraagprijs € 468.123
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Beltrum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Beltrum is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Beltrum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Beltrum.

Woningen recent verkocht in Beltrum

Er zijn recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beltrum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Beltrum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Beltrum. Een eengezinswoning in Beltrum komt het meest (59%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 29% het meest voor.

Gezinssamenstelling Beltrum

In Beltrum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Beltrum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Beltrum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Beltrum
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Beltrum

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Beltrum vergeleken met de Berkelland en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Beltrum waar ligt dat?

Woningen te koop Beltrum

Wil je een huis kopen in Beltrum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Beltrum . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Beltrum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Beltrum.

Bekijk hier alle koopwoningen in Beltrum. Zoek je huurwoning in Beltrum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Beltrum

Starterswoningen in Beltrum zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Beltrum zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Beltrum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Beltrum? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Beltrum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Beltrum is 2.880 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.279 euro).

Leeftijden Beltrum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Beltrum vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Beltrum

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Beltrum? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Beltrum

Beltrum Verspreide huizen Voor-Beltrum Verspreide huizen Beltrum Lintvelde en Avest Verspreide huizen Beltrumsche Veld