logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Gelselaar

Begrijp de huizenprijzen in Gelselaar met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Gelselaar

Gelselaar is een plaats in de gemeente Berkelland. Deze plaats telt volgens het CBS 44.022 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gelselaar. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 476.117 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 476.117
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Gelselaar

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Gelselaar is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Gelselaar moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Gelselaar.

Woningen recent verkocht in Gelselaar

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gelselaar. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Gelselaar.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Gelselaar. Een eengezinswoning in Gelselaar komt het meest (47%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 42% het meest voor.

Gezinssamenstelling Gelselaar

In Gelselaar wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Gelselaar

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Gelselaar (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Gelselaar

Starterswoningen in Gelselaar zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Gelselaar zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Gelselaar zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Gelselaar? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Gelselaar

Wil je een huis kopen in Gelselaar? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Gelselaar . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Gelselaar alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Gelselaar.

Bekijk alle koopwoningen in Gelselaar. Zoek je huurwoning in Gelselaar? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Gelselaar

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Gelselaar is 3.034 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.855 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Gelselaar

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Gelselaar vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Gelselaar

Gelselaar bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.