De Huizenmarkt in Gelselaar (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Gelselaar

Woningmarkt Gelselaar

Gelselaar is een plaats in de gemeente Berkelland. Deze plaats telt volgens het CBS 44.040 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gelselaar. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 548.199 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 548.199
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Gelselaar

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Gelselaar is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Gelselaar moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Gelselaar.

Woningen recent verkocht in Gelselaar

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gelselaar. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Gelselaar.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Gelselaar. Een eengezinswoning in Gelselaar komt het meest (48%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 43% het meest voor.

Gezinssamenstelling Gelselaar

In Gelselaar wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Gelselaar

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Gelselaar (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Gelselaar
Binnenring: Nederland

Gelselaar waar ligt dat?

Woningen te koop Gelselaar

Wil je een huis kopen in Gelselaar? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Gelselaar . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Gelselaar alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Gelselaar.

Bekijk hier alle koopwoningen in Gelselaar. Zoek je huurwoning in Gelselaar? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Gelselaar

Starterswoningen in Gelselaar zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Gelselaar zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Gelselaar zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Gelselaar? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Gelselaar

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Gelselaar is 2.974 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.322 euro).

Leeftijden Gelselaar

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Gelselaar vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Gelselaar

Gelselaar bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.