logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Ruurlo

Begrijp de huizenprijzen in Ruurlo met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Ruurlo

Ruurlo is een plaats in de gemeente Berkelland. Deze plaats telt volgens het CBS 44.022 inwoners. Momenteel staan er 17 woningen te koop en zijn er recent 50 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ruurlo. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 491.281 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 17
Woningen recent verkocht 50
Gemiddelde vraagprijs € 491.281
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Ruurlo

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ruurlo is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ruurlo moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Ruurlo.

Woningen recent verkocht in Ruurlo

Er zijn recent 50 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ruurlo. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ruurlo.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ruurlo. Een eengezinswoning in Ruurlo komt het meest (58%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ruurlo

In Ruurlo wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Ruurlo

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Ruurlo (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Ruurlo

Starterswoningen in Ruurlo zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Ruurlo zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ruurlo zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Ruurlo? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Ruurlo

Wil je een huis kopen in Ruurlo? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ruurlo . Er staan momenteel 17 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ruurlo alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ruurlo.

Bekijk alle koopwoningen in Ruurlo. Zoek je huurwoning in Ruurlo? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Ruurlo

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ruurlo is 3.367 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.303 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Ruurlo

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ruurlo vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Ruurlo

Ruurlo bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.